You are not logged in or registered. Please login or register to use the full functionality of this board...

Latest news: --- Geometric DFMPro v4.4.0.4444 for Siemens NX 8.0-11.0 --- solidThinking Click2Extrude Metal and Polymer 2017.2600 English 64-bit --- R&B ElectrodeWorks 2016 SP0 for SolidWorks 2014-2017 64-bit --- FunctionBay Multi-Body Dynamics for ANSYS 16.1 English 64-bit --- ANSYS SpaceClaim 2016 SP1 Multilingual 64-bit --- ANSYS Products 17.0 Tutorials English --- ANSYS Products 17.0 Add-ons Multilingual 64-bit --- ANSYS Maxwell 16.02 English 64-bit --- ANSYS Designer 8.0.2 English 64-bit --- ANSYS Customization Tools (ACT) 17.0 English 64-bit ---

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nike sko
05-23-2018, 01:50 PM
Post: #1
nike sko
Da billederne af denne Nike Air Max Hyperposite nike sko først ankom i sidste uge var de specifikke nuancer lidt vanskelige at bestemme, den orange og brune combo udgør den øvre oscillerende lidt fra foto til foto. Denne gang er vi genstand for et mere grundigt udseende, en der gør ret til det niveau af pop, der er påført af orange (tjek det eneste kit på bunden). Klik igennem med os for at tjekke Nike Air Max Hyperposite-farven, der har fået mange mennesker til at give den uudtalte Cleveland-forbindelse og holde den låst på Sneaker News for at finde ud af, hvornår og hvor parret skal dukke op.

Får det bedre end den speckle fade på den bølgende mellemsål i Nike Air Force 180 High? Heldigvis har hver farvelægning vi har set hidtil slået det på se på bunden, med det sidste par gør det samme for at gå sammen med en af de mere dæmpede overdele i butikken til David Robinson retro. Paret pakker et solid gunmetalgrå til nubuckens overdel, snige i nogle hvide sektioner her og der for at holde tingene fra at være alt nike air max dum og dyster. Hit springet med os for alle synspunkter og lad os vide, hvor dette rækker i forhold til de kommende Nike Air Force 180 High pairs, der er blevet afsløret til dato.

De sidste uger af Classics Revisited drejede sig om de mest værdsatte Nike-relikvier i vores generation, men adidas fortjener lige så meget omtale som dets konkurrerende mærke. Vi vil nike air max 97 gå videre og oplyse det indlysende og sige, at adidas har en masse grund til at dække i den amerikanske livsstil / streetwear scene, men de næste fem adidas-sko, vi lægger ud i denne uge, har lige så meget clout som enhver anden sko, vi sætter foran -og-center for Classics Revisited. Vi kan lige så godt sætte baren højt og sparke ting med, hvad der kan være en af de bedste sneaker samarbejder af 2007, den IRAK x adidas EQT.

Jordan Brands voksende gridiron-team hilser på dig, når du besøger Jumpman s hjemmeside, en seks pakke syge talenter, hvis profiler kan ses under Team-sektionen på webstedet. En sport JB har udeladt fra denne roster, der har været en del af deres fokus lige nike free så langt tilbage som Roy Jones Jr. er boksning, hvor den eneste sponsorerede atlet er en ubesejret super mellemvægtskampion, der med succes forsvarede sin krone i samme weekend, sparkede NFL'en off for 2012. Longtime Jordan repper Andre Ward tog det til Chad Dawson på lørdag aften i en Golden Moments-esque boxing boot, ankommer til ringen i en JB ærmeløs hættetrøje og trunks med SOG (søn af Gud) kaldenavn broderi på laterale tæer , bryst og bageste talje, respecitvely. Lad os vide, hvordan de sammenligner med Nike s bedste Manny Pacquaio stilarter til dato og holde fast med Sneaker News for mere boksning PE'er.

I sidste uge udfyldte Sneaker News dig på fem af de ti designs af Social Status x MAX100 projektet (se alle fem her). I dag er den anden halvdel af sætningen blevet afsløret; ved hjælp af Nike iD som udgangspunkt for disse designs, MAX100 forfatter Matt Stevens tæt matchet farvelægningerne af de fem udvalgte designs, ligesom bøf og højspændingsfarveveje. Velgørenhedsauktionerne for alle ti design begynder lørdag den 15. september. Fortsæt på et kig på anden halvdel af designene fra projektet Social Status x MAX100 x Nike Air Max 1 nedenfor, og lad os vide, hvilken af de fem du bedst kan lide! Vi vil udfylde dig yderligere detaljer om auktionen senere i ugen.

Under vores interview med Nike Action Sports atlet Paul Rodriguez nævnte han den umiddelbare virkning i komfort og pude med brugen af Nike Lunar teknologi på hans signatur skatesko. Siden da har P-Rod pro-modellen brugt den lette pude som den primære kilde til støtte, men det er denne sko, Nike Lunar Rod, der tager nike air max 95 P-Rod x Lunar til næste niveau. Ved hjælp af det dobbeltlagede LunarLon-fundament, der ses på LunarGlide + 4, kombinerer Lunar Rod komforten med at løbe med en skatesko, og det første kig på, hvad der synes at være et samarbejdsdesign med Primitive LA (ejet af P-Rod ) afslører den trendy safari print på hælen og Huarache-esque hæl-clip i en OG Safari-lignende farveway. Intet ord på en fast udgivelsesdato, men vi ved, at Lunar Rod generelt er slated for release i begyndelsen af oktober, så tjek et andet skud [Image: nike air max 95-628xjr.jpg] af denne unikke udgave, og vi vil holde dig opdateret.

JohnMaugham, proud to be a member of MyDesignForum since May 2018.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)